Grosjean pokazao izgled ruku nakon nestvarnog bijega iz zapaljenog bolida
Foto - Screenshot

Zavoj konačno skinut

Grosjean pokazao izgled ruku nakon nestvarnog bijega iz zapaljenog bolida

M. Šljivak

Romain Grosjean doživio je prije mjesec dana stravičnu nesreću u trci za Veliku nagradu Bahreina.

U punoj brzini se francuski vozač zakucao u zaštitnu ogradu, a bolid je zatim eksplodirao i oko njega se nadvila vatrena stihija.

[twitter]https://twitter.com/TedNesNA/status/1333059386185539591[/twitter]

Srećom, Grosjean nije izgubio svijest. Uspio je na vrijeme reagovati i uz pomoć osoblja sa staze se u posljednji čas izvukao iz zapaljenog bolida.

Naravno, morao je francuski vozač određeno vrijeme provesti u bolnici. Imao je opekotine po tijelu, a posebno su stradale ruke.

Mjesec dana kasnije desna ruka je bez zavoja. Gotovo je potpuno oporavljena, ali je na lijevoj još uvijek zavoj i poprilični tragovi vatre.

"Možete li zamisliti da sam prije mjesec dana bio u vatri? Lijeva ruka je sve bolje, ali još uvijek je ne mogu fotografisati", poručio je Groesjan.

Francuz ima sreće što je živ jer je doživio jednu od najstravičnijih nesreća ikad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti