SEAT Ladies Driving Day: Ljubav na prvi pogled

SEAT Ladies Driving Day: Ljubav na prvi pogled

Sponzorski tekst
Teme:

Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, za dame organizirali testnu vožnju novih modela SEAT vozila.

Kada se susretnu elegancija i ljepota, neminovna je ljubav na prvi pogled. I upravo tako, srca dama osvojili su elegantni i atraktivni modeli novih SEAT vozila.

“SEAT Ladies Driving Day”, naziv je nezaboravnog druženja kojeg su 11.5.2018. godine organizirali Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, a kojom prilikom su dame testirale nove modele SEAT vozila, Ateca, Arona, Leon i Ibiza.

Učesnice ove manifestacije imale su priliku testirati deset vozila na zanimljivoj ruti od Sarajeva do Mostara, i nazad.

Već na prvoj pauzi, uz doručak i dobro raspoloženje u Restoranu Orahovica, dalo se naslutiti da su učesnice projekta naprosto očarane novim SEAT modelima. Posebno oduševljenje izazvalo je testiranje rijetkih i prestižnih modela kao što su Leon CUPRA ST, porodični sportski automobil sa impresivnih 300 KS i pogonom 4x4, i ATECA FR 4x4, elegantni sportski SUV. Na raspolaganju je također bio i sportski crossover ARONA FR jedan od trenutno najtraženijih automobila u Evropi.

Potvrda pozitivnih utisaka stigla je pri dolasku u Mostar, gdje je u prekrasnom ambijentu restorana Romanca, upriličena i prezentacija o SEAT-u. Nakon ručka i ugodnog razgovora, organizatori su priredili i posebne beauty trenutke.

U saradnji s kompanijom Orbico i brandom Shiseido, predstavljeni su noviteti, gdje su gošće testirale najnovije proizvode, poslušale savjete vizažista i sa sobom ponijele vrijedne poklone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi