Šok na utrci: Nije ga uspio prestići, pa odlučio da ga nokautira

Šok na utrci: Nije ga uspio prestići, pa odlučio da ga nokautira

E. Čaušević

Nevjerovatna scena desila se prošlog mjeseca na utrci šampionata Kostarike gdje su se potukla dvojica vozača.

U nacionalnom prvenstvu za motocikle održana je prošlog mjeseca utrka koja se našla u centru pažnje nakon što su se potukla dva vozača koja su brutalno kažnjena.

Naime, u centru pažnje našao se Jorge Martinez koji je htio prestići Mariona Calva, ali je udario u njegov motor, te je na kraju čak se i zakačio za njega kako bi se spasio.

Martinezov motor se zabio sa strane u reklame, a on je na sreću ostao na motoru svog protivnika koji je odmah zakočio. No, šok za sve bio je kada je Martinez nokautirao Calva, a ni ovaj mu nije ostao dužan.

Kolumbijci su čak mjesec dana razmišljali o kaznama, a sada je donesena konačna odluka da obojicu suspenduju na dvije godine iako je Calvo zaista izvukao deblji kraj u svemu.

Top Komentari

Fce
Divljaci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi