Španac dobio ekskluzivni Lamborghini i odmah se pohvalio njime

Španac dobio ekskluzivni Lamborghini i odmah se pohvalio njime

E. Škorić

Španski Moto GP vozač Jorge Lonrezo ima u svojoj garaži zavidnu kolekciju automobila, a posljednjih je sedmica istoj dodao još dva najekskluzivnija modela.

Lorenzo je ove subote u garažu dotjerao novog dragulja. Pohvalio se fotografijom na Instagramu, a fanovi su bili oduševljeni i u čudu kada su saznali da se radi o ekskluzivnom Lamborghiniju Aventadoru SVJ 63 Roadster, stroju koji je proizveden u samo 63 primjerka ove godine i u čast godišnjice Lamborghinija.

Nije poznata cijena, ali prema pretpostavkama ona bi mogla da iznosi i do milion eura.

Ovaj kabriolet model ima V70 motor od 770 konjskih snaga i uspijeva dostići 100 kilometara na sat za manje od 3 sekunde, a 200 km/h za manje od devet sekundi. Njegova najveća brzina doseže 350 km/h.

"Super sretan i vrlo zahvalan što su mi dodijelili ovaj nevjerojatan i ekskluzivni automobil iz snova. Jedva čekam da se vozim ulicama Lugana. Hvala vam na današnjem izvrsnom tretmanu", napisao je Lorenzo.

Top Komentari

realno_govoreci
Sirotinjo. Teska si i sama sebi. Para na paru ,Uš na fukaru sto bi rekli
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi