Ni doktor nije otporan: Valentino Rossi pozitivan na koronavirus

Propušta utrku u Aragonu

Ni doktor nije otporan: Valentino Rossi pozitivan na koronavirus

E. Čaušević

Vozač Yamahe, Valentino Rossi, propustit će nekoliko narednih utrka jer je pozitivan na koronavirus.

Ugledni novinar Simon Patterson koji pomno prati dešavanja u kraljevskoj klasi danas je saopštio da je Rossi pozitivan na koronavirus, te da se već nalazi u izolaciji.

Ovo je drugi slučaj korone u MotoGP-u i sada je sigurno da Rossija nećemo gledati za vikend na utrci za Veliku nagradu Aragona.

Legendarni vozač se još uvijek nije oglašavao, ali očekuje se uskoro da potvrdi ove navode.

Rossi se već nalazi u izolaciji u kojoj će provesti najmanje deset dana, a ponovo će biti testiran krajem naredne sedmice.

Top Komentari

Maestro
Doktore prebrodi i ovo najveći si u historiji koji se pojavio u moto gp ko te nije pratio može da govori suprotno neka ti je sa srećom
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi