Vettel: Nisam zaodovoljan performansama

Vozač Red Bulla na kraju prvog dana

Vettel: Nisam zaodovoljan performansama

M. Maksimović

Prvi dan u Bahreinu, Sebastian Vettel je završio na drugom mjestu sa 0.128 sekundi zaostatka za najbržim Kimijem Raikkonenom...

''Radili smo puno na gumama danas, nisam zadovoljan performansama na kratkim stintovima. Situacija je bolja na dužim stintovima. Ferrari i Lotus su bili brzi, Mercedes je bio tu blizu, u kvalifikacijama bi moglo biti tijesno. Bitno je raditi sa gumama van staze i dalje su dominantan faktor. Naš bolid je brz, nadam se da ćemo naći pravu kombinaciju za subotu i nedelju'' rekao je Vettel nakon drugog slobodnog treninga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.