Vettel: Razočaran sam, frustriran...

Svjetski prvak odustao nakon tri kruga

Vettel: Razočaran sam, frustriran...

Nakon četiri godine domininacije, Sebastian Vettel se morao suočiti sa činjenicom da je Australiji danas odvozio samo tri kruga. Imao je velikih problema Vettel tokom predsezonskih testiranja, malo otpimizma je vratio drugi slobodni trening u petak, ali su onda stigle kvalifikacije koje je zaključio na 13.mjestu. Danas je priča bila gotova nakon tri kruga...

" U petak i nije izgledalo toliko loše, iako smo znali da će biti teško. Razočaran sam, pred nama je duga sezona. Imali smo problema sa motorom, nisam imao dovoljno snage i nisam mogao uhvatiti pravi ritam. Frustriran sam, razočaran, ne mogu u ovom trenutku uraditi puno toga. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati jer i drugi vozači imaju problema " rekao je nakon utrke Vettel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.