Williams oduševio izgledom novog bolida, ali su s razlogom pod velikim pritiskom

Žele biti bolji nego prošle sezone

Williams oduševio izgledom novog bolida, ali su s razlogom pod velikim pritiskom

E. Čaušević

Nova sezona Formule 1 počinje narednog mjeseca tradicionalnom utrkom za Veliku nagradu Australije.

Ekipe se uveliko spremaju za nove izazove, a ovih dana u centru pažnje nalaze se predstavljanja novih bolida. Danas je na red došao Williams koji je predstavio novi dizajn bolida za narednu sezonu.

Williams je prošle godine totalno podbacio i bio je ubjedljivo najlošiji tim. U novoj sezoni se nadaju da se mogu vratiti u borbu s ostalim timovima, te su punom parom radili na novom bolidu.

Prošle sezone bolid su krasile bijela i plava boja, a ove sezone je došlo do određenih promjena. FW43 bolid je zadržao bijelu i plavu boju, a uz njih na bolidu dominira i crvena boja.

Mora se priznati da je Williams odradio jako dobar posao kod izgleda bolida, no sigurno da će se najviše gledati performanse istog na stazi. Da li će se Williams oporaviti nakon užasne prošle sezone ostaje nam da vidimo.

Williams3.jpg

Williams2.jpg

Williams1.jpg

Williams4.jpg

Top Komentari

Samo_Realan
jbt učinilo mi se piše Bokir, reko uhl**** se proširili
1 2
ed85
Losiji pd prosle sezone mislim da ne mogu biti,a dizajn je kao pasta za zube colgate
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi