Selektor zadovoljan

Sušić: Ambijent je bio fenomenalan

Safet Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, zadovoljan je prikazanom igrom svojih izabranika u susretu protiv mlade reprezentacije.

"Ambijent je bio fenomenalan. Znao sam da ćemo imati lijep prijem i teren. Što se tiče utakmice zadovoljan sam. U mladoj selekciji ima igrača koji su veoma interesantni. Bio sam ovdje prije 10-ak dana i teren je bio veoma tvrd. Zamolio sam da to srede, jer imamo nekoliko povreda zbog tvrdog terena", ističe Sušić, koji o predstojećim pripremama kaže:

"Sve je isplanirano, treniramo po dva puta, a da li će tako biti i tamo vidjećemo. Važno mi je da se niko ne povrijedi, jer vidi se da su oni spremni iako su umorni. Imamo te dvije prijateljske utakmice, da vidimo s kojom ćemo ekipom igrati protiv Argentine. Najvažnije je sad da se što bolje pripremimo. Argentina je veliki favorit, ali čuda su u fudbalu svakodnevna", dodao je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.