50 Cent šampiona Bellatora nagrađuje sa milion dolara u kešu

Velteraši dobili dodatni motiv

50 Cent šampiona Bellatora nagrađuje sa milion dolara u kešu

M. Šljivak

Reper Curtis Jackson, poznatiji kao 50 Cent, nagradiće pobjednika Bellatorovog Grand Prixa u velter kategoriji sa milion dolara.

Bellator iz godine u godinu postaje sve jači. Velikom broju ljubitelja MMA sporta je ova organizacija je mnogo draža od UFC-a, a sve je i više novca koji se sliva u ovu organizaciju.

Nagrade za borce stižu sa svih strana. 50 Cent je poznat kao veliki ljubitelj borilačkih sportova, a okušao se i u promotorskim vodama, te je sada odlučio da iz svog džepa nagradi najboljeg borca velter kategorije.

Turnir počinje tokom vikenda na Bellatoru 206 duelom Douglasa Lime i Andreyja Koreshkova, a u turniru su još prvak Rory McDonald, Jon Feight, Paul Daley, Ed Ruth, Neiman Gracie i Michael Page.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti