Bokser porijeklom iz BiH stigao do 41. pobjede u karijeri

Odlično izdanje na povratku u ring: Adnan Ćatić pobijedio Tima Rosta!

21

Komentari (21)

Karlosicroberto
Moro je! Haj nek je i ovo odradio pa da mze dalje, na ono naaaaa hahahha
Sadik82
Sad zvucimo ko Srbi sto brane Mladica i Karadzica protiv “nepravde”. Jasno, poreska utaja se ne moze porediti sa genocidom ali je simptomaticno da branimo “nase” i promovisemo ih u svetce kad je u pitanju zlocin. Njemacka nam je uzor sve dok ne osudi nekog nama dragog za kriminal. Ovaj je patriota samo kad predje granicu u Samcu ili Brodu. Toliko voli Bosnu da se stidi vlastitog imena pa je vani Felix Sturm.
Ibro
Yi ta poreska uprava oguli . Damogu izvadili bi dusu covjeku i na kraju sve drzave doniraju stotine miliona izraelu. Platim deset puta vise poreza nego obicni radnik i opet im je malo,rade kontrole uvijek.
forgemp
Ali iskreno, koji to fudbaler, kosarkas, boxer...(sportista) poznaje te ekonomske stvari? U 99% slucajeva neki drugi to vode umjesto njih i tako ga popuše.
Shik
O ljudi dragi:čovjek zbog patriotizma i ljubavi prema svom narodu je od slave u trnje bio pao.Veceras ga gledajuci i lavovska borba.Svaki udarac u protivnika.Jasam to dozivljavao kao borbu protiv nepravde prema momku.Koji je je u vrhuncu najvece slave:Iskazivao svoj patriotizam prema domovini i svojim korjenima.Samo zbog tog patriotizma mu nastelise dusmani da stane.Da stane i da neide dalje.Zbog svog naroda voljenog. Gledam ga veceras i tumacim svaki njegov udarac u suparnika.Kao u svakom tom udarcu je kao da udara u dusmane svoje domovine.ADOOOOOO BRATE BOG I PRAVI BOSANCI SU UZ TEBE.Uljepsao si mi ovu tmurnu noc sa pobjedom.ŠEKI. Uz tebe sam brate vazda bio.
delboy11
Pravopis ti je nula bodova
hacmu
Profesore vidim da si shvatio sta je covjek napisao... Ako ti se ne svidja, preskocis koment i ok... Sta pametujes bezze
Shik
Mali prosetaj i uzmi malo cistog zraka.
Sanin_Mostar
Bokser porijeklom iz BiH? Jel vas stid to napisati smetlj..
Ibro
Kad Ado podigne BiH zastavu u sred njemacke s velikim ponosom bez stida sto bi ove bilo stid napisati da je iz BiH
Sanin_Mostar
Pogresno sam se izrazio a i ti razumio druze,porijeklom iz BiH naslov,covjek dolazi i zivi u Blagaju ispade po naslovu da nikad nije krocio u BiH.
Ko_je_babo
Bravo Ado majstore
Noone
Pratio sam Adnana na fb od početka priprema, lik nije normalan.. Non stop treninzi, trčanje, teretana, fitnes, kardio. Od tolikih treninga mogao je još 10 rundi odraditi sigurno
rufas
Pa kako to sad da vam Catic ne smeta sto je pod drugom zastavom..
Sanin_Mostar
Covjek ima vilu u Blagaju i u kojoj zivi naravno,to sto ovi pojma nemaju njihova stvar,pritom je veci patriota i humanista samo se ne izlaze javnosti.
user1576979985
Daj De La Hoyu da se igramo hahaha. Inace bila bi to vjerujem jedna dobra borba, kada bi im se dalo vremena za pripremanje.
Zulfikar
Tukao je on vec De La Hoyu ali zahvaljujuci sudijama taj mec je zavrsen kontraverznom odlukom sudija u koris meekse De La Hoye.
Zulfikar
Ali priznajem da bi borba bila atraktivna a i zaradio bi love. Slabo pratim boks zadnjih godina tako da pojma nemam sta je sa De La Hoyom jeli aktivan ili ne...
user1583752673
Dominacija svih 10 rundi. Sad mu dajte De La Hoyu!
Tas14
Čista pobjeda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.