Ahmed Krnjić ogrnut ljiljanima stao na evropski tron!

Postao Senshi prvak Evrope

Ahmed Krnjić ogrnut ljiljanima stao na evropski tron!

Midhat Šljivak

Fenomenalni bh. borac Ahmed Krnjić novi je prvak Evrope u Senshi organizaciji. On je večeras u bugarskoj Varni savladao ISKA prvaka svijeta Bruna Suzana iz Portugala i uzeo je pojas.

Ahmed Krnjić nastavlja s vrhunskim rezultatima. Večeras je u svoje Zenicu i Kakanj donio pojas evropskog prvaka u Senshi organizaciji.

Krnjić je u bugarskoj Varni u borbi za Senshi pojas savladao Portugalca Bruna Suzana i u našu zemlju je donio novi pojas u full contactu u kategoriji preko 95 kilograma.

Suzano nije nimalo naivan borac. Radi se o svjetskom prvaku u ISKA organizaciji, no protiv Krnjića večeras nije imao šanse i pojas stiže u Bosnu i Hercegovinu.

"Evropska titula u organizaciji Senshi dolazi u Bosnu i Hercegovinu, dolazi u Zenicu i Kakanj! Volimo ljiljanje Volimo te naša domovino Bosno i Hercegovino", napisali su iz tima Ahmeda Krnjića uz dodatak:

Oglasi

"Dok je tvojih sinova ti ćeš biti slobodna i ponosna, zemljo naših djedova."

"Bosanski čelik", što je nadimak kojeg nosi ovaj 26-godišnji borac koji je i član jedne od najboljih promocija svijeta - One Championshipa.

On je u dosadašnjoj kickboxing karijeri na omjeru od 13 pobjeda i dva poraza i predviđa se da bi u budućnosti mogao napasti pojas u organihzaciji ONE.

Bh. borac je ranije uzeo pojaseve WAKO Pro K-1 šampiona Evrope, pojas Senshi organizacije.

Top Komentari

NodzeRM
Bravo Ahmedee!.
3 0
xX_Bosnian_Bull_Xx
Kako to a proslu sedmicu trazio kad ce se sledeci put boriti, nista nigdje nije pisalo! Bravo jarane, to se trazi!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi