Ljepotica od 50 kg brutalno ponizila člana osiguranja - Ovakvu sramotu pred svijetom nije očekivao

Aigerim Abilakdirova je nevjerovatna

Ljepotica od 50 kg brutalno ponizila člana osiguranja - Ovakvu sramotu pred svijetom nije očekivao

Midhat Šljivak

Kazahstanska džudistkinja Aigerim Abilkadirova (27) brutalno je ponizila člana osiguranja RFC promocije nakon što je došla u sukob s borcem Alpamysom Utelovim. Ona je nesretnog momka poslala na pod, a njemu nije bilo jasno šta se dešava.

RFC promocija bavi se organizacijom raznih borbi, a često na sučeljavanju dolazi do žestokih fizičkih obračuna i čelnici se maksimalno trude da dobro zakuhaju stvari među borcima.

Tokom intervjua postavljaju se škakljiva pitanja. To dovodi do eksplozije brojnih boraca koji potom burno reaguju i dolazi do fizičkih obračuna.

Odnedavno je dio ove promocije i poznata kazahastanska džudistkinja Aigerim Abilakdirova. Ova 27-godišnjakinja je imala zapažene rezultate u džudu, ali je odlučila da se okuša i u mješovitim borilačkim vještinama.

Odmah je postala meta određenih boraca. Tako ju je sunarodnjak Alpamys Utelov prozvao na Instagramu i poslao joj je bizarnu poruku. Ona ga je javno odlučila pitati šta joj je želio reći, a on je ispalio:

Oglasi

"Vjerovatno sam ti napisao nešto o zubima".

To je razbijesnilo ovu 27-godišnjakinju. Prvo je Utelova gađala flašom, a zatim je krenula da se obračuna s njim i umalo se to i desilo.

Na kraju je najviše štete dobio član osiguranja. On je pokušao zaustaviti djevojku koja nema više od 50 kilograma i nije se dobro proveo. Olako je shvatio svoj zadatak i ona ga je ekspresno poslala na pod.

Nije ovaj nesretnik znao šta ga je snašlo. Izgledao je iznenađeno i pogubljeno i poprilično se osramotio u ovom slučaju.

Džudisti su poznati kao zaista vrhunski borci. Idealni su za MMA svijet i dosta je onih koji su se nakon džudo karijere odlučili prijeći u mješovite borilačke vještine.

Među njima je očigledno i lijepa Aigerim. Ona čeka svoju prvu borbu, a dok se to ne desi može uživati tu tituli Miss Evrope, te zlatnim medaljama s azijskog prvenstva i Svjetskog prvenstva u grapplingu.

Oglasi