TikToker izazvao najveću zvijer iz porodice Nurmagomedov: "Znam da sam lijep i sladak, ali..."

Danya Milokhin se bruka izjavama

TikToker izazvao najveću zvijer iz porodice Nurmagomedov: "Znam da sam lijep i sladak, ali..."

Midhat Šljivak

Ruski TikToker Danya Milokhin nikada se u životu nije bavio profesionalno bilo kakvim borilačkim sportom, ali bez obzira na to se nakon samo četiri mjeseca treninga usudio izazvati neporaženog šampiona Bellatora Usmana Nurmagomedova.

TikTokerima širom svijeta na pamet padaju zaista bizarne ideje, a Rus Danya Milokhin je svakako u samom vrhu po ludosti. On je izazvao na MMA meč sjajnog borca Usmana Nurmagomedova.

Iako se nikad nije bavio nekim borilačkim sportom i bez obzira na to što trenira rekreativno samo četiri mjeseca, on je uvjeren da bi se dobro nosio s momkom kojeg mnogi smatraju možda i najboljim borcem lake kategorije na svijetu.

"Želim se boriti s njim kako bi Khabib ustao i pozdravio me", govori Milokhin i nastavlja priču:

Oglasi

"Znam da zvuči smiješno i da niko neće reći da sam ozbiljan borac. Meni je jasno da sam sladak, ali to je trik. To što sam lijep i sladak je moja prednost. Treniram žestoko četiri mjeseca i smatram da mogu pokazati nešto i iznenaditi ljude"", rekao je

Ubrzo mu je odgovorio Usman Nurmagomedov. Sjajni šampion je spreman da mu pruži šansu da pokaže šta zna.

"To je ovaj s bijelom kosom je li tako? Ne znam zaista šta da vam kažem na sve to. Pustite momka nek bira one s kojim će se boriti. Dođi, zaradi mjesto i onda ćemo pričati. Vjerovatno mu spominanje mene i Khabiba donosi popularnost", istakao je šampion.

Usman Nurmagomedov je trenutno neporaženi šampion Bellatora s omjerom od 17-0 u karijeri. Jedan je od najboljih boraca svijeta i odrastao je u čuvenoj dagestanskoj porodici koja je u svijet poslala Khabiba.

Upravo mu je Khabib donedavno bio trener uz Javiera Mendeza, a godinama unazad se borio pod palicom čuvenog Abdulmanapa Nurmagomedova.

TikToker je međutim uvjeren da bi nešto napravio protiv čovjeka koji se od rođena bavi MMA sportom i definitivno se može reći da dečko priča teške gluposti.

Top Komentari

Pajkan
Usman je ipak na kraju Usran.
1 0
user1676114259
Dobro mu je Usman rekao - neka IZBORI MJESTO.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti