Ako Tyson želi travu, on je i dobije: UFC zvijezda mu nije smjela na oči bez paketića

Woodley otkrio nevjerovatnu priču

Ako Tyson želi travu, on je i dobije: UFC zvijezda mu nije smjela na oči bez paketića

Midhat Šljivak

Ako Tyson želi travu, on je i dobije: Natjerao je UFC zvijezdu da mu je nabavi!

Legendarni bokser u Kaliforniji ima vlastitu plantažu marihuane i odlično zarađuje od tog posla, ali kada je van ove savezne države, čini sve da ostane 'u formi' jer i sam koristi velike količine 'trave'.

Tako je u svom podcastu gdje je ugostio UFC zvijezdu Tyrona Woodleyja otkriveno kako mu je upravo Woodley u Missouriju nabavljao travu.

"Sjećam se kad si radio emisiju u mom gradu St. Louisu. Kada sam čuo da dolaziš, rekao sam Dani Whiteu da te moram upoznati, da sam ti na usluzi šta god treba", rekao je Woodley i nastavio je:

"Dana mi je rekao da Tyson treba svoj 'lijek'. Bio sam spreman pozvati svog doktora koji bi izdao bilo kakav recept. Onda mi je rekao da treba 'Sour Diesel'. Nisam imao pojma šta je to. Nazvao sam doktora i on mi je rekao da je to trava", istakao je Woodley.

Na kraju je UFC borac uspio da nabavi travu i Mike je dobio ono što je želio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi