Dogovoren spektakularan MMA obračun
Foto - Instagram

Prave zvijeri jedan protiv drugog

Dogovoren spektakularan MMA obračun

M. Šljivak

ONE FC organizacija odlučila je organizovati borbu između istinskih zvijeri.

Senegalac Oumar Kane (28), poznatiji kao Reug Reug u oktagon će se vratiti 29. januara, a protivnik će mu biti 17 godina stariji Kamerunac Alain Ngalani.

Bit će ovo okršaj istinskih zvijeri. Reug Reug važi za jednog od najsnažnijih boraca svijeta, a svoj MMA debi je odradio prošle godine kada je u drugoj rundi savladao Sofiana Boukichoua.

Sa druge strane Naglani je također čovjek koji privlači veliku pažnju. Pantera ima devet MMA borbi u karijeri i omjer 4-5. Smatra se također jednim od najsnažnijih boraca.

Naglani ima čak 45 godina, a ranije je imao i nekoliko borbi i u kickboxu, gdje je radio meč i sa Dževadom Poturkom, no taj duel je proglašen nevažećim.

Ovo bi mogao da bude obračun koji će privući mnoge ljubitelje MMA sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi