Aldo izvrijeđao McGregora: Razvalit ću ga!

Brazilski borac želi revanš

Aldo izvrijeđao McGregora: Razvalit ću ga!

Jose Aldo se usprotivio najavama prema kojima bi Conor McGregor i Nate Diaz trebali predvoditi UFC 200. 

Brazilski borac krajem 2015. godine je ostao bez titule kada je nakon svega 13 sekundi poražen od Conora McGregora, međutim sada želi revanš i vrlo odlučan je u namjeri da je ove godine vrati u svoje vlasništvo.

"Vratit ćeš se u preolaku podvinutog repa nakon ovog što se dogodilo, nakon te sramote. Vratit ćeš se. Moja te šaka zamalo uhvatila, a kad se to dogodi ići ćeš na spavanje. On je lav kad napada, a mačkica kad dobija batine. Svi su u njegovim očima vidjeli da je pi***ca koja odustaje kad prima batine", izjavio je Aldo, čiju izjavu prenosi Fight Site, i potom nastavio:

"Čekam uzvrat. To je ispravan potez jer ono nije bila borba i sve zanima kako bi izgledao uzvrat. Svi žele vidjeti kako razbijam i to namjeravam napraviti. Razvalit ću ga, to je činjenica. Ne vidim niti jedan drugi scenarij osim moje pobjede i povratka pojasa", zaključio je Aldo. 

Prvih deset sekundi u borbi između Alda i McGregora je proteklo u ispitivanju snaga. Nakon odmjeravanja i jedan i drugi su krenuli krošeom, a precizniji i brži bio je McGregor koji je lijevom rukom pogodio Alda direktno u lice i ekspresno završio posao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti