"Drago mi je što je McGregor spušten na zemlju"

Jon Jones o porazu Conora McGregora

"Drago mi je što je McGregor spušten na zemlju"

Midhat Šljivak

Zvijezda UFC-a Jon Jones rekao je kako mu je drago što je Conor McGregor poražen od Natea Diaza.

Irac je na UFC-u 196 poražen od Diaza gušenjem, a Jonesu je drago što se to desilo, jer je McGregor spušten na zemlju.

"Dio mene smatra kako je dobro što je spušten na zemlju. Pričao je mnogo, govorio je kako će se boriti bilo s kim i bilo gdje, kako može pobijediti sve, bez obzira na kategoriju. Čak su i mene navijači pitali kako bih prošao protiv njega. Zar mislite da bi to bio meč? Ja sam stokilaš i devetostruki svjetski prvak. Drago mi je što je izgubio, jer je to vratilo fanove u realnost", rekao je Jones, te je dodao:

"Drugi dio mene je sretan što je izgubio jer će UFC dobiti najbolje iz njega. Nakon poraza činite sve kako bi postali bolji. Tipovi poput njega su budućnost našeg sporta i privlače navijače iz cijelog svijeta", dodao je Jones.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi