Tražio je obračun s vozačem, došao je pred auto, a zatim je šokiran što prije otišao

Prepoznao je čudesnog borca

Tražio je obračun s vozačem, došao je pred auto, a zatim je šokiran što prije otišao

Midhat Šljivak

Agresivni vozači ozbiljan su problem u saobraćaju.

Dosta je snimaka na kojima dolazi do ozbiljnih fizičkih sukoba zbog najmanjih sitnica i jasno je da ljudi za druge u saobraćaju nemaju strpljenja.

Tako je jedan pokušaj obračuna za momka u Sjedinjenim Američkim Državama mogao proći zaista bolno jer je krenuo da se obračuna s pogrešnim čovjekom.

Na parkingu je krenuo prema terencu koji je bio ispred njega. Držao je i mobitel kako bi snimio svađu, a zatim je ugledao lika u automobilu.

Istog trenutka agresivnost je spala na nulu. Srećom, ovaj momak je prepoznao sjajnog UFC-ov borca Alexa Pereiru i brzo se povukao. 

"Moja greška, moja greška", vikao je momak povlačeći se prema svom automobilu i pravo je pitanje šta bi se desilo da nije shvatio ko sjedi u automobilu.

Oglasi

Alex Pereria nekadašnji je kickboxing šampion najveće svjetske promocije Gloryja. Ipak, ring je odlučio zamijeniti kavezom i postao je član UFC-a.

Ovaj 35-godišnji borac u MMA karijeri je na omjeru od šest pobjeda i jednog poraza. Nije pobijedio samo u svom debitanskom nastupu.

Pereira iza sebe ima nevjerovatnu kickboxing karijeru. Odradio je 40 borbi, pobijedio je u 33, od čega 21 put nokautom.

Jedini je čovjek koji se može pohvaliti da je dva puta pobijedio sadašnjeg UFC prvaka srednje kategorije Israela Adesanyu i svi nestrpljivo čekaju njihov novi meč, ali ovog puta u MMA.

Top Komentari

rizzvy
hahahahah joj jeste se izofirali člankom. puko prazan parking k'o livada na čevljanovićima i fol mu svirao :D
1 0
Cox
Hahahaha svaka vam cast. Promjenite ime sa sportsport.ba na klikklik.ba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi