UFC-ov šampion zaručio djevojku, pa mu priznala da je udana, zna se šta je uslijedilo

Nesretni Brazilac

UFC-ov šampion zaručio djevojku, pa mu priznala da je udana, zna se šta je uslijedilo

Edmir Škorić

Trenutni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Alex Pereira tvrdi da ga je bivša zaručnica prevarila, pošto mu nije htjela reći da je već udana.

MMA fanovi su ranije ovog mjeseca primijetili da se dugogodišnja djevojka brazilskog borca, Merle Christine, više ne pojavljuje na njegovim profilima na društvenim mrežama, zbog čega su postavljali pitanja da li je došlo do raskida.

Glasine o razlazu proširile su se poput šumskog požara, toliko da je to potaknulo novinara MMA-a da ispita Pereiru o njenoj odsutnosti s njegovog Instagrama i njegovim nedavnim zagonetnim objavama.

"Teško je pričati o ovome jer sam tu osobu već izbrisao iz svog života. Također bih želio zamoliti svoje fanove da je i oni izbrišu iz svog života. Bila je to osoba kojoj sam vjerovao i koju sam doveo u svoju kuću, da bude sa mojom porodicom. No, saznao sam da je bila udana", rekao je Pereira.

Christine je viđena zajedno sa Pereirom kada se borio za titulu prošlog novembra, a djevojka još uvijek nije odgovorila na ove tvrdnje. No, zaista je nevjerovatno da je sve vrijeme bila u braku dok se s njim zabavljala, ali kasnije su sve tajne izašle na vidjelo, pa ju je UFC-ob borac ostavio.

Oglasi

Christina je sve vrijeme krila da je udana za drugog čovjeka

Ona je potvrdila razvod od UFC borca i poželjela mu sve najbolje. Što se karijere Alexa Pereire tiče, zadnju borbu je imao protiv Jirija Prohaczke kojeg je pobijedio i osvojio naslov poluteške kategorije.

Njegova priča je zaista nevjerovatna i prošao je kroz mnogo toga da bi došao do vrha.

"Ja sam čistokrvni Brazilac. Oba moja roditelja dolaze iz plemena koja su živjela na ovoj zemlji prije nego su stigli osvajači", rekao je Pereira i nastavio je:

"Napustio sam š"Mnogo sam pio i stvarno sam se želio riješiti toga. Bila je to ovisnost, ali nisam mogao prestati. Nisam se mogao zaustaviti na jednoj limenki piva, nisam se mogao zaustaviti".

olu s 12 godina. Smatrao sam da to nije za mene. Našao sam posao u vulkanizerskoj radnji, a usput sam radio kao mehaničar. Smrdio sam na ulje i gume".

Oglasi

Imao je Alex ogromnih problema s alkoholom. Pio ga je svakodnevno još kao dječak.

"Do 16. godine pio sam litar ruma dnevno. Nekad sam ga miješao s pivom. Postao sam alkoholičar, ali to je bio uobičajeni stil života za sve koji su radili tu. Napio bih se na poslu, a pilo se i nakon posla".

Zbog alkohola je ulazio u obračune na ulici.

"Alkohol je doveo do čestih obračuna u tučama. Lagano sam dobijao sve borbe na ulici, ali sam potom shvatio da bih mogao zarađivati novac od borbe. Počeo sam s 21 godinom trenirati kickboxing i ta odluka mi je promijenila život".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi