Osveta čuvenog Rusa srpskom borcu: Shlemenko nokautirao Aleksandra Ilića!

U prvoj rundi

Osveta čuvenog Rusa srpskom borcu: Shlemenko nokautirao Aleksandra Ilića!

Midhat Šljivak

Alexander Shlemenko osvetio je poraz od Aleksandra Ilića. Čuveni Rus je večeras na RCC 17 eventu pobijedio srpskog borca tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Srpski borac Aleksandar 'Joker' Ilić nije uspio po drugi put na gostujućem terenu pobijedili poznatog ruskog borca Alexandera Shlemenka.

Nakon što ga je u ljeto 2022. godine Joker spektakularno završio u prvoj rundi, 39-godišnji Rus je dugo tražio revanš i godinu i po dana kasnije ga je i dobio.

Shlemenko je najavljivao osvetu. Na kraju je do nje i došao, Rus je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi na RCC 17 eventu u Yekaterinburgu.

Ilić je završio na podu u završnici runde, na parteru je zapravo i najslabiji, a to je Shlemenko znao i iskoristio je to maksimalno. Žestokim udarcima je pogađao Jokera, a sudija je na kraju odlučio prekinuti meč.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/Haduucken/status/1735718381934772581[/twitter]

Srpskom borcu je ovo šesti poraz karijere u kojoj ima 15 pobjeda, ali definitivno da ćemo 34-godišnjaka gledati u novim akcijama.

On je večeras bio itekako nezadovoljan sudijskom odlukom. Smatrao je da je borba prerano prekinuta.

"Shlemenko je zasluženo pobijedio. Možda je sudija prerano zaustavio meč. Vjerovatno ovo znači da će biti trilogija, čekam ponudu RCC-a", rekao je Ilić.

Shlemenko je došao do nevjerovatne 64. pobjede u karijeri u kojoj ima 15 poraza i jedan neriješen meč. Zadovoljan je pobjedom.

"Sada sam potpuno drugačiji borac od onog kakav sam bio ranije. Hvala RCC što mi je dao šansu za revanš. Pobijedio bih i da sudija nije zaustavio meč", poručio je ruski borac.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Ipak ugrozeni obadva, srpska posla!
2 0
Молодец, русский брат, вот как ты делаешь это для своей страны, России, пусть серб знает, что русский - хозяин. (Bravo ruski brate tako se to radi za svoju zemlju Rusiju, neka Srbin zna da je Rus gospodar.)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi