Oni su posebna vrsta zvijeri - Dagestanac izveo nokaut za pamćenje

Ramazan Asilderov spektakularno pogodio

Oni su posebna vrsta zvijeri - Dagestanac izveo nokaut za pamćenje

Midhat Šljivak

Dagestanski MMA borac Ramazan Asilderov izveo je brutalan nokaut protiv Artura Selimova. Borba je završila nakon nepuni minut i to na kakav način.

Ramazan Asilderov je upisao drugi trijumf karijere. U okviru Hardcore MMA promocije za protivnika je imao sunarodnjaka Artura Selimova i borbu je završio na spektakularan način.

Žestoko su oba borca ušla u meč, padali su udarci, a zatim se Asilderovu desila nezgoda. Izvrnuo je zglob što je rival uočio i krenuo je naprijed.

Međutim, uslijedila je spektakularna kontra. Pogodio je savršen uppercut i poslao je nesretnog Selimova na pod. Spasa mu naravno nije bilo i Selimov je teško nokautiran.

Asilderov je visoko podigao ruke svjestan da je upravo napravio spektakularan nokaut, jedan od najboljih ove godine.

Oglasi

Pogledajte ovaj brutalan nokaut. Dagestanci su definitivno posebna vrsta zvijeri u MMA svijetu i zaista su nešto nestvarno.

Ramazan Asilderov je sada na omjeru od dvije pobjede i jednog poraza. Ovo mu je bila prva borba nakon gotovo dvije godine.

S druge strane Artur Selimov je jedan od rijetkih Dagestanaca koji imaju negativan omjer. On ima pobjedu i četiri poraza.

Borci iz Dagestana iz dana u dan pokazuju nevjerovatnu dominaciju. Definitivno su rođeni šampioni i djeluje gotovo nemoguće zaustaviti ih.

Porazi su zaista prava rijetkost. I kada se dese oni se vrate još jači i pokažu kakvi su šampioni.

Oglasi