Skida se za novac, a gradi MMA karijeru: "Gdje je dostojanstvo raditi od 8 do 17 sati dok ne umreš?"

Zarađuje bogatstvo na OnlyFansu

Skida se za novac, a gradi MMA karijeru: "Gdje je dostojanstvo raditi od 8 do 17 sati dok ne umreš?"

E. Čaušević

MMA borkinja Alice Ardelean prije dva mjeseca iznenadila je sve priznanjem da je otvorila profil na stranici za odrasle OnlyFans i da tu objavljuje svoje golišave fotografije, ali sada je objasnila zbog čega je to uradila.

Ova 30-godišnjakinja živi u Birminghamu, ali je inače rodom iz Rumunije i bavi se MMA sportom. Prije dva mjeseca mnogi su bili iznenađeni kada je Alice priznala da je otvorila profil na OnlyFansu jer su znali da je uvijek bila protiv toga.

Međutim, Alice je jednog dana dok je bila u teretani odlučila da se okuša na stranici za odrasle, te je počela objavljivati svoje provokativne i golišave fotografije i shvatila je da je to bio odličan potez što se tiče finansija.

Ona se još od svoje 12. godine bavi MMA sportom i ne odustaje od njega, a donedavno radila je i kao zaštitarka.

No, kada je shvatila da od svih tih poslova ne može baš da živi onako kako ona to želi, te da ne može finansirati ni svoju karijeru u MMA sportu odlučila se na onaj krajnji korak i otvorila je profil na OnlyFansu.

Oglasi

Nedavno se našla u centru pažnje jer je otkrila da je dobila ogromne kritike zbog toga, ali većinom zbog ljubomornih žena čiji muževi su se pretplatili na njen profil.

"Morala sam im reći: Nisam ovdje da vam otmem muškarca. To je samo moj posao i ne miješam se u vaš posao. Nisam ja kriva ako tvoj suprug dođe na moj OnlyFans profil", rekla je nedavno Alice.

Ovaj put o profilu na OnlyFansu i sadržaju koji objavljuje tamo odlučila je govoriti malo iskrenije. Priznala je da zarađuje mnogo više nego što je mogla očekivati, ali da neće MMA ostaviti po strani zbog svega toga i da joj je cilj da se tim sportom bavi u budućnosti što ozbiljnije.

Oglasi

"Istina je da se više ne moram boriti, ali ako prestanem to da radim onda to neću više biti ja. To je dio mog života i mislim da imam barem još pet dobrih godina da se na vrhunskom nivou bavim tim sportom", rekla je Alice i nastavila.

"Fizički se osjećam odlično jer ovo radim već 12 godina aktivno. Želim da budem dio UFC-a i imam dobre borbe. To mi ne treba zbog neke zarade i slično već samo kako bih ispunila svoj najveći san".

"OnlyFans? Naravno da me stalno kritikuju. Dosta mi govore kako nemam više dostojanstvo, ali samo ću vam reći da vam vaše dostojanstvo ne plaća račune. Gdje je dostojanstvo kada morate raditi svaki dan od 8 do 17 sati do kraja života prije nego što umrete? Neki ljudi su jednostavno ograničeni".

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmCF4UNDukL/?hl=en[/instagram]

"Prije nego što sam postala dio OnlyFansa nisam mogla ni trenirati kako treba. Nisam imala novca za opremu obično, a ne nešto drugo. Sada imam između 4 i 6 treninga svaki dan i najbolju moguću opremu".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUdGpoVjWb5/?hl=en[/instagram]

Trenutno, Alice u UFC kavezu ima pet uzastopnih pobjeda, a naredna borba zakazana je za 5. mart. Od svog "drugog" posla i objavljivanja fotografija na OnlyFansu navodno mjesečno zaradi oko 11.300 eura.

Top Komentari

Kugla
Zanima me koje tele plati da bi nju gledo
0 0
Voland
Skida se za novac i ona priča o dostojanstvu :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi