14

Komentari (14)

amex
Bravo momče!!! Ne diraj ****a i teroriste smrdljive..
user1022
Aj sve, ovi komentari ko je u pravu, ko ne. Ali s ovim Alzirac sebe steti, a ne Izraelca ili nekog drugog. On je se trebo borit i u borbi ne pokazat ni najmanji respect prema njemu, a ne ovako samo sebi stetu pravi.
sarajevo19
ovo je okej al mogao je uci u borbu i slomit ga
Baboisback
Cuj diskriminacija sportista iz Izraela??? ****m ti mater
Shojich07
Mnogo veća bi bio "faca" da je se borio i pobijedio
Hzhzhzhzhzhz
KILL JEWS,LOVE HITLER
AmarSahin
Nije ni tebi lako.
AmarSahin
Ovo je retardirano. Kakve veze ima politika sa džudom? Zašto se non-stop mora politika i nepostojeće razlike uvlačiti u je*eni sport?
realno_govoreci
U ovom slucaju ima.Svako ko je normalan ih ne voli i ne treba da ih voli
AmarSahin
Zašto ih ne bi trebao voliti?
Hzhzhzhzhzhz
@AmarSahin kakav je osjecaj sam sebi lajkat komentare?
Toniche
Ima veze samo kod bolesnih umova poput tebe i ovih debila.. Politika je jedno a sport drugo.. Debili pucaju i ubijaju se.. Debili iz Izraela i debili iz drugih zemalja.. Mnogo je debila i kretena na svijetu ali sportisti trebaju biti primjer i ne uplitati religijske, ratne i politicke stvari unutar sporta bez obzira ko je kriv.. Bez obzira koliko je neko debil i ratuje ti trebaš pošteno da se boriš u sportu jer sigurno taj ispred tebe nije pucao nego se bavi sportom.. Ponosno i casno predstavljaj svoju zemlju i odi podugnute glave a ne kao debil nabijati tenzije..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.