Nestvarna transformacija Andyja Ruiza: Bivši šampion se prepolovio
Foto - Screenshot

Žestoko trenira

Nestvarna transformacija Andyja Ruiza: Bivši šampion se prepolovio

M. Šljivak

Nekadašnji šampion svijeta teške kategorije Andy Ruiz (31) doživio je popriličnu transformaciju tijela.

Meksičko-američki borac koji je šokirao svijet 2019. godine kada je nokautirao Anthonyja Joshuu, bio je često predmet ismijavanja zbog tijela i viška kilograma.

Kilogrami su mu odmogli u revanšu protiv Joshue u decembru 2019. godine kada je u meč ušao sa 128 kilograma, te je lagano poražen i ostao je bez titula koje je osvojio nekoliko mjeseci ranije.

Prošle godine zbog pandemije Ruiz nije nastupao. Odlučio je da se potpuno posveti treningu. Promijenio je tim o otišao je u ekipu velikog šampiona Canela Alvareza i u prethodnih nekoliko mjeseci se doslovno prepolovio.

Svojim novim izgledom se odlučio pohvaliti na društvenim mrežama i zaista izgleda mnogo manji nego prije.

Ruiz će uskoro ponovo biti u akciji, a ime protivnika će se saznati ubrzo.

Top Komentari

Mele
Ima vise tetovazi i uvukao stomak, vidi se da napreduje svakog dana. Sa 128, sisao je na 120 izgleda.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi