Andy Ruiz objavio video iz teretane: Niko ne može da vjeruje kako izgledaju njegove butine

Sjajna transformacija boksera

Andy Ruiz objavio video iz teretane: Niko ne može da vjeruje kako izgledaju njegove butine

E. Čaušević

Bivši prvak svijeta u teškoj kategoriji Andy Ruiz nedavno je iznenadio svoje fanove kada je objavio koliko kilograma je izgubio za nekoliko mjeseci.

Ruiz je bio glavna tema prije dvije godine kada je nokautirao Anthonyja Joshuu i postao prvak svijeta, a mnogi mu uopšte nisu davali nikakvu šansu jer je bilo jasno da ima problema s viškom kilograma.

On je nemilice trošio zarađeni novac na zabavu i skupe stvari, ali čini se da se konačno malo uozbiljio.

Ruiz je ponovo počeo žestoko da trenira, a nedavno je sve šokirao kada je pokazao da se skoro prepolovio.

Image: Andy Ruiz Jr

On je ponovo objavio nekoliko fotografija i video iz teretane i pokazao da je u fantastičnoj formi. No, mnogi su ostali šokirani kada su vidjeli da ne preskače ni trening nogu koje izgledaju kao beton.

To se posebno odnosi na njegove butine koje izgledaju zaista spektakularno.

Top Komentari

celikze
ovo je jedan od najboljih boksera...lik ima strasan udarac a moze primiti more udaraca....a u klinc ga nije moguce uhvatiti kao sapun se izvlaci...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi