Anna Lewandowski dobila atraktivnu ponudu: "Robert to ne bi podnio, ali jednog dana želim..."

Mogla bi se okušati u kavezu

Anna Lewandowski dobila atraktivnu ponudu: "Robert to ne bi podnio, ali jednog dana želim..."

Edmir Škorić

Anna Lewandowski (34), supruga slavnog poljskog napadača Roberta Lewandowskog (34), dobila je zanimljivu ponudu, ali napadač Barcelone je bio protiv toga.

Slawomir Peszko, vlasnik KSW-a, jedne od vodećih organizacija za mješotive borilačke vještine u Evropi, pozvao je Annu da debituje u MMA. Bivša karatistica sa 38 medalja otkrila je sada tu informaciju.

"Popila sam kafu s vlasnikom KSW-a, a on je rekao da trebam da probam nešto novo. Rekao mi je da bi bile dvije godine priprema", otkrila je Anna, pa nastavila:

"Nakon tog sastanka, koji je trajao negdje sat vremena, došla sam kući, a Robert je već saznao iz medija. Pitao me: 'Anna, kakvi su ovo članci?'. Nije bio za to da se borim. Rekla sam mu da bih jednog dana, da mu nisam supruga, vjerovatno pristala na borbe. On to ne bi podnio, ali ja to zaista želim jednog dana".

Prema poljskim medijima, ove rasprave sežu nekoliko godina unazad, ali mogućnost da vidimo gospođu Lewandowski u MMA-u i dalje postoji.

Oglasi

Jedna od suvlasnica KSW-a Julita Gorska podijelila je na konferenciji za novinare svoju želju, pa je rekla da "moramo dovesti nova imena u ovaj svijet, uvijek sam ciljala visoko. Sanjamo o supruzi Roberta Lewandowskog, Anni. Ona već ima iskustvo jer se bavila karateom, pa zašto ne? Vidjet ćemo, sve je pred nama".

Navodno, Anna i dalje voli kontakt i borilačke vještine. Uz posao personalne trenerice, u karateu je postigla brojne uspjehe i osvojila ukupno 38 medalja - na državnoj i međunarodnoj razini. Posebna prekretnica u njenoj karijeri bila je brončana medalja na Svjetskom prvenstvu u karateu 2009. godine.

Osim toga, Anna Lewandowska je diplomirana inženjerka tjelesnog odgoja i nutricionistica, pa je sva znanja stečena u školi i praksi iskoristila kako bi svom suprugu osigurala profesionalni napredak i dugu karijeru.

Oglasi

Tako su njih dvoje postavili sjajne temelje u treninzima, no jednako je važna i prehrana koja u slučaju Roberta Lewandowskog ima i bizarnu stranu. Kako prenosi Marca, poljski napadač obrok uvijek počinje desertom, pa tako koristi takozvanu obrnutu dijetu.

Za desert Robert uvijek jede crni puding napravljen samo od kakaa, bez dodanog šećera. Sljedeće jelo je odrezak od nemasnog mesa, poput piletine ili puretine ili ribe, dok je zadnje jelo salata ili juha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti