Borkinji ruka pukla kao da je od stakla, vrisak protivnice kada je vidjela šta je učinila
Foto - Screenshot

Teška povreda

Borkinji ruka pukla kao da je od stakla, vrisak protivnice kada je vidjela šta je učinila

M. Šljivak
Teme:

Anna Somers slomila je ruku protivnici Irlandi Galindo protekle noći na MMA priredbi u Miamiju koju je organizovala organizacija Combate Global.

Somers je do prve pobjede u karijeri došla na zaista stravičan način. Nesretnoj protivnici je slomila ruku i sve je izgledalo dosta jezivo.

Uhvatila je Amerikanka jako dobru polugu prema protivnici. Bilo je jasno da će ubrzo biti kraj borbe, a zatim se dvoranom začuo lom te vrisak koji je došao od pobjednice kada je vidjela u kakvom stanju je ruka nesretne Meksikanke.

Došlo je do teškog loma ruke, a Somers je na kraju i zagrlila protivnicu kako bi je utješila i interesantno je da je ona bila više potresena onim što se desilo od protivnice.

Anna Somers je upisala svoju prvu pobjedu u profesionalnoj karijeri. Ranije je imala samo jedan meč u kojem je poražena od Chelsea LaGrasse.

S druge strane Irlanda Galindo je doživjela drugi poraz u trećem meču i sada je na omjeru od jedne pobjede i dva poraza.

Top Komentari

Mele
Uzas, ovako joj ruku slomiti..
1 0
user1646545334
Što nije tapkala jeli normalna ona
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi