Joshua je bolji nego ikad: "Šokirat će apsolutno sve"

Spreman za Usyka

Joshua je bolji nego ikad: "Šokirat će apsolutno sve"

M. Šljivak

Anthony Joshua u subotu će braniti pojaseve prvaka svijeta protiv sjajnog Ukrajinca Oleksandra Usyka.

Britanski bokser favorit je u ovom duelu, a kako tvrdi njegov sparing partner Shokran Parwani, vidjet ćemo sasvim novog Joshuu.

"Spreman je za 15 rundi. Sparingovao je sa šest različitih boksera, koji imaju različite stilove i tehniku", rekao je Parwani za The Sun i dodao je:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUDGr30gqvq/[/instagram]

"Odradio je sve veoma mirno i sve što je radio tokom kampa prenijet će u ring. Zaustavit će Usyka i novi AJ će šokirati sve", rekao je njemački bokser.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUCghohsGE2/[/instagram]

Neporaženi Usyk (18-0) nekadašnji je kraj cruiser kategorije. Radi se o borcu koji je fenomenalan tehničar i za kojeg mnogi vjeruju da može šokirati Joshuu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUKr4N-McOF/[/instagram]

Hoće li u tome uspjeti saznat ćemo u subotu.

Promo

Top Komentari

user1613424508
Nema sanse josua ce ga nokautirat u prve tri runde samo Fjuri moze nesto uradit a i on je slabiji
2 2
WOLF20
Hajde Joshua razbij tog klauna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi