Joshua spreman prebiti Furyja bez ikakvog uloga na stolu
Foto - EPA

Smatra da je mnogo bolji

Joshua spreman prebiti Furyja bez ikakvog uloga na stolu

M. Šljivak

Anthony Joshua spreman je da se bori sa Tysonom Furyjem i bez titula prvaka kao uloga.

Veliki obračun britanskih boksera trebao se desiti ove godine, ali je na kraju sav posao propao jer se Tyson Fury morao ponovo suočiti sa Deontayjem Wilderom.

Joshua će sa druge strane pojaseve prvaka svijeta braniti protiv Oleksandera Usyka, ali ističe da nakon toga želi Furyja u borbi koja ne mora imati nikakav ulog.

"Borba bez pojasa? Može. To je ono što stalno govorim. Borit ćemo se 100 posto, idemo to napraviti", rekao je Joshua i nastavio je:

"Razbit ću tog momka. Obećavam", rekao je Joshua i osvrnuo se na česte reakcije Tysona Furyja na Twitteru.

"Svako može sjediti iza računara i pisati. Budimo iskreni i realni. On je taj koji je iznevjerio navijače. Ja sam bio spreman da se borim, nudio sam svima borbu, nisam želio prozivati sva imena. On ili ne želi ili nije spreman za borbu sa mnom", istakao je Joshua.

Top Komentari

lega
Ma ja vjerujem da bi ga kralj cigana prebio
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi