Djevojka koju je Khabib Nurmagomedov ponizio zarađuje više od svih
khabib nurmagomedov

Arianny Celeste

Djevojka koju je Khabib Nurmagomedov ponizio zarađuje više od svih

E. Škorić

UFC, najveća MMA promocija na svijetu, bilježi ogroman uspon posljednjih godina i jedna je od promocija u kojoj borci mogu da se pohvale enormnim zaradama.

Najveća zvijezda UFC-a Conor McGregor bio je jedan od najbogatijih sportista na Forbesovoj listi, ali nisu samo borci ti koji su dobro plaćeni u promociji na čijem je čelu Dana White, već i djevojke koje se nalaze u ringu između rundi i koje su zadužene za šou i za ljepši pogled muške publike.

Arianny Celeste je najbogatija djevojka u ringu u UFC-u i zarađuje veću platu i od UFC-ove najbolje borkinje, Brazilke Amande Nunes.

Celeste je članica UFC-a od 2006. godine i šest puta je osvojila nagradu "Ringcard Girl of the Year". Iako se Amanda Nunes smatra najboljom borkinjom koja je ikada zakoračila u kavez, njena plata u UFC-u je manja od Ariannyne.

Nunes je u devet godina provedenih u UFC-uz zaradila oko četiri miliona dolara, dok je Celeste zaradila mnogo više.

Oglasi

Djevojke u ringu često bivaju kritikovane upravo zbog količine novca koje dobijaju, a slavni bivši UFC-ovak prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov bio je jedan od najglasnijih protivnika, pa je Dagestanac Ariannu i njoj slične nazvao "najbeskorisnijim ljudima".

Ona je Khabibu odgovorila saopštenjem na društvenim mrežama:

"Radim u ovoj industriji više od 15 godina i naučila sam da je mnogo lakše izbjegavati konfikte. Petnaest godina bila sam više od djevojke u ringu. Posvećeni smo promovisanju UFC-a i prenošenju naše ljubavi na njih, a svoje vrijeme posvećujemo strastvenim navijačima. Ne morate me voliti, ali svi morate da me poštujete", poručila je tada.

Arianny je već neko vrijeme u vezi sa Taylorom Kingom, a prje više od dvije godine otkrila je da čekaju bebu, pa je danas majka jednog dječaka.

Top Komentari

Dragan_B
A jesu se nalozili na "ponizavanje"
2 0
emanuelmacron
dokle god u svjetu ova tucnjava ,zove se sport ,a ne tuca, bice i zestokih ratova,to je tako jednostavno, i pogotovo ako to rade ,veliki vjernici ,pa to je dno dna, tuko sam se i znam sta je osjecaj kad mu iskrvaris njusku , a li sam svatio koliki sam divljak,i zaosto, a zene sam gledao da se upisaju od huje i mrznje,
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi