Šampion ismijava Conora McGregora: Šta je rekao šta će uraditi?
Foto - Kamaru Usman

Kamaru Usman se oglasio

Šampion ismijava Conora McGregora: Šta je rekao šta će uraditi?

M. Šljivak

Conor McGregor danas je prozvao UFC šampiona velter kategorije Kamarua Usmana.

Irac tvrdi da u povratničkom meču želi Usmana kako bi ispisao historiju i uzeo i treći pojas UFC-a u karijeri.

"Ja protiv Usmana za titulu do 77 kilograma na povratku je borba na koju ciljam", rekao je McGregor i nastavio je:

"Svijet će opet pričati o meni, kralju tri kategorije. Ispisat ću historiju jer niko nikad nije bio šampion u tri različite kategorije. Nikome nakon mene to neće ni uspjeti. Kada nokautiram Kamarua Usmana bit ću prvi koji je uzeo tri pojasa nokautima. Uvjeren sam da bih mogao završiti sporog hrvača koji nikad nikog nije završio. Šta može napraviti? Gdje je tu opasnost? Ne vidim kako me može pobijediti", poručio je Conor, istakao je McGregor.

Nakon što je nigerijska mašina čula šta je Irac izjavio odlučio ga je ismijati. Postavio je fotografiju na kojoj se smije s Khabibom Nurmagomedovim i napisao je:

"Šta je rekao šta će uraditi?", poručio je Usman, a prethodno je napisao:

"Zaista želite vidjeti ubistvo u oktagonu"?

Khabib je s Usmanom veliki prijatelj, a on je Conora uništio u njihovom duelu 2018. godine nakon kojeg je nastao veliki haos i tuča u dvorani.

Top Komentari

Karlosicroberto
Moguće je vrlo da će dobiti borbu, ali i da će isto tako dobiti po pichku hahah, jeste star ali Dana W će njemu uvijek ispuniti sve.. Digao je UFC..
1 0
Mele
Dana bi mu i dupe dao, zarada je njemu bitna.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi