Badr Hari brutalno nokautiran!

Nevjerovatan preokret

Badr Hari brutalno nokautiran!

M. Šljivak

Badr Hari brutalno je nokautiran od Arkadiusza Wrzoseka u drugoj rundi Glory 78 priredbe u Arnhemu.

Badr je fenomenalno i veoma iskusno odradio prvu rundu. Udarcima u jetru dva puta je slao protivnika na pod i nakon prve runde je imao veliku prednost.

Slao je Hari rivala na pod i na početku druge runde i činilo se kako će sve biti brzo gotovo u korist slavnog Marokanca.

Međutim, jedan udarac poljskog borca na kraju je završio Harija. Dočekao ga je high-kick, poslao je Badra na pod i Arkadiusz Wrzosek stiže do najveće pobjede u karijeri.

ICYMI: Watch the greatest comeback of all-time now on GLORYfights.com

Posted by GLORY Kickboxing on Sunday, September 5, 2021

Ovo je još jedan težak poraz za Badra čija je karijera očigledno na samom kraju.

Oglasi

Badr je u nizu od četiri poraza. Ukupno mu je ovo 16. poraz u karijeri i daleko je kvalitetom od svojih najboljih dana kada je dominirao svijetom kickboxinga.

Vidjet ćemo šta će se desiti sa karijerom 36-godišnjeg Marokanca. On ne želi da odustane i da poražen ode u penziju, ali sudeći po njegovim izdanjima u ringu penzija je jako blizu. Možda je jednostavno tako i najbolje.

Sjajan nokaut upisao je hrvatski borac Antonio Plazibat.

[twitter]https://twitter.com/Beyond_Kick/status/1434245353247756292[/twitter]

Jedan od najboljih kickboxera svijeta u drugoj rundi je nokautirao Tarika Khbabeza.

Top Komentari

borobetmen
Nek je, mater mu zvaljavu ****m.
3 18
Adoii97
Nazalost al njegovo vrijeme je proslo, strasan borac, al kad je trebo osvojit nesto visio je po zatvorima, steta za njeg al bolje da se oprosti.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi