Badr Hari i Dževad Poturak se družili u Čečeniji

Čeka ga borba protiv Samedova

Badr Hari i Dževad Poturak se družili u Čečeniji

Dž. Mrakić

Naš najbolji K-1 borac Dževad Poturak jučer je stigao u ruski Grozny, gdje ga za dva dana očekuje borba protiv velikog Zabita Samedova.

 Akhmat Fight Show održat će se 22. augusta u Čečeniji, a pored spomenutih Poturka i Samedova, u ringu će se naći i veliki Badr Hari, ali i Ismael Londt, s kojim se naš borac imao priliku boriti u polufinalu K-1 Grand Prixa u Zagrebu 2013. godine.

S obzirom da ovi momci spadaju u sami vrh ovoga sporta oni se već odavno itekako dobro poznaju, pa je tako naš K-1 borac iskoristio slobodno vrijeme kako bi ga proveo u druženju s velikanom K-1 sporta, Badr Harijem.

Na svom privatnom Facebook profilu „BH. Machine“ objavio je nekoliko fotogorafija gdje se nalazi u društvu „The Golden Boya“, na kojima se očituje veliko prijateljstvo između ovog dvojca.

Druženje i pozitivna atmosfera svakako će dobro doći Hariju i Poturku, koji će, ne sumnjamo, 22. augusta prirediti spektakl u Coliseum Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.