Voditelj vrištao kako je muzičar zadovoljavao čuvenog borca, a zatim je uslijedio poziv Badra Harija
Foto - Instagram

Odmah je povukao riječi

Voditelj vrištao kako je muzičar zadovoljavao čuvenog borca, a zatim je uslijedio poziv Badra Harija

M. Šljivak

Nizozemski voditelj Jan Roos u jednom podcastu kojeg vodio 'vrištao' je na sav glas kako je pjevač Gordon Heuckeroth (54) oralno zadovoljavao čuvenog kickboxera Badra Harija.

Voditelj Jan Roos izazvao je veliku pažnju nakon što je prozvao legendarnog kickboxera Badra Harija. On je u jednoj od svojih emisija tvrdio da ga je pjevač Gordon Heuckeroth oralno zadovoljio.

Roos je to napravio tokom emisije u kojoj je gostovao Alistair Overeem. Pričao je javno o tome dok ga je legendarni borac u nevjerici gledao.

Nakon svega što je izrekao Roos se odlučio izviniti Badru. Izjavio je kako je lagao.

"Nisam to trebao reći. To je nešto što sam čuo, izvor je izuzetno jak, ali ja ne vjerujem da je to istina. Žao mi je što sam tako izletio. Ne želim više o tome pričati", rekao je Jan Roos.

Njegov kolega iz studija Dennis Schouten tvrdi da je Jan nakon izračenih riječi dobio brojne prijetnje smrću od Badra i njegove ekipe.

"Prijetili su mu smrću", govori Schouten, nakon čega 45-godišnji Roos ponovo govori da nije istina ono što je rekao uz novo izvinjenje Badru i njegovoj porodici.

Badr Hari nedavno je porazom od Alistaira Overeema završio veliku karijeru, možda najveću kickboxersku svih vremena.

Čuveni Marokanac je tokom nje imao dosta problema sa zakonom. Bio je i iza rešetaka nekoliko mjeseci zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, no u posljednjih nekoliko godina vodi miran život u Maroku.

Badr je karijeru okončao s učinkom od 106 pobjeda, 17 poraza, dva no contest i dva nevažeća meča.

Oglasi