"Badr Hari je veoma loš glumac"

Holandski pjevač i voditelj tvrdi

"Badr Hari je veoma loš glumac"

Midhat Šljivak

Badr Hari poražen je u subotu od Rica Verhoevena prekidom u trećoj rundi.

Legendarni kickboxer se povrijedio u ovom meču. Stradali su mu ligamenti zgloba i morao je da preda meč, iako je bio u velikoj bodovnoj prednosti.

Međutim, ima i onih koji ne vjeruju da je Badr zaista povrijeđen. U programu jedne nizozemske televizije oglasio se pjeva i voditelj Gerard Joling.

On je javno prozvao Harija i poručio mu je kako je veoma loš glumac.

"Smatram da je Badr Hari sve odglumio veoma loše. Odnijeli su ga na nosilima, plakao je i plakao, a nakon sat vremena je bio u noćnom klubu. To nije moguće", rekao Joling.

Bit će svakako veoma interesantno vidjeti reakciju Harija na ovo, ali sigurno da Joling neće biti miran ako ga sretne na ulici.

Top Komentari

Noone
Pickice holandske.. Nije bitno jeste li nabildani kao ovaj bokser ili sitni kao oni u Potocarima, pizdurine ste teske..
5 1
dobojan90
Oj glumac pa ubio ga ko Kuduz Bademu!!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi