"Badr Hari me se plaši, njegovo srce nije spremno za borbu sa mnom"
U borilačkoj karijeri Badr Hari je odradio čak 120 borbi, a njih 107 je dobio. Jedan je od omiljenih boraca širom svijeta i jedan od najvećih kickboxera svih vremena (Foto: Instagram)

Jamal Ben Saddik prozvao legendu

"Badr Hari me se plaši, njegovo srce nije spremno za borbu sa mnom"

Midhat Šljivak

Legendarnog marokanskog borca Badra Harija nije bilo u ringu još od marta ove godine kada je u Rotterdamu jednoglasnom odlukom sudija savladao Egipćanina Hesdyja Gergesa.

Hari je potom želio novi obračun sa Gloryjevim prvakom Ricom Verhoevenom, ali do dogovora nije došlo.

Mnogi borci se Hariju nude. Među njima je i Jamal Ben Saddik (33-8) kojeg je Badr nazvao amaterom.

Ben Saddik se oglasio i ističe da mu je drago što je Marokanac koristio baš te riječi da ga opiše.

"Drago mi je što je koristio te riječi. To znači da bi uskoro mogao prihvatiti moju ponudu za borbu, jer ipak sam ja amater u njegovim očima", rekao je Ben Saddik.

Tvrdi i da ga se Hari vjerovatno plaši i da ga je zato nazvao amaterom.

"Imao je ponudu da se u sepetembru borimo u Amsterdamu, ali ju je odbio. Ne znam kad ćemo se boriti. Ponudu je prihvatio, ali siguran sam da me se bori i da zato odugovlači. Njegovo srce nije spremno za borbu sa mnom, to je jedina istina", rekao je Ben Saddik.

Top Komentari

Alkma
Ne prdi Ben Saddik nema zibog naj jaceg borca na svijetu da se Hari sa njim nije tuka i da ga nije tukao i eto sad se ti iz pm pojavis i kazes boji me se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi