Badr Hari odlazi u zatvor!

Počinje služenje kazne

Badr Hari odlazi u zatvor!

M. Šljivak

Legenda kickboxa Badr Hari počeće u aprilu služenje zatvorske kazne.

Njemu je još 7. februara Vrhovni sud Holandije odredio zatvorsku kaznu od 24 mjeseca, od čega je 10 mjeseci uvjetne kazne i to zbog nanošenja težih tjelesnih povreda u nekoliko napada.

Zvijezda kickboxa je polovinu kazne već odslužio. S obzirom na to da će u aprilu otići na služenje ostatka kazne, njegov izlazak se očekuje u novembru, a ne zna se tačno kada bismo ga mogli ponovo gledati u ringu.

Ove godine je bio planiran revanš meč protiv Rica Verhoevena, ali izvjesno je da ga do kraja godine neće biti.

Gloryjev prvak je u decembru prošle godine pobijedio Harija tehničkim nokautom i to nakon što je Marokanac odustao zbog povrede ruke u drugoj rundi.

Tačan datum odlaska Harija u zatvor neće biti otkriven, jer se želi sakriti od medija, koji prate svaki korak 32-godišnjeg marokanskog borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi