Badr Hari traži osvetu protiv čovjeka koji ga je jednim udarcem nokautirao
Foto - Screenshot

Arkadiusz Wrzosek naredni meč za Marokanca

Badr Hari traži osvetu protiv čovjeka koji ga je jednim udarcem nokautirao

M. Šljivak

Legendarni kickboxer Badr Hari (36) odradit će revanš meč protiv Poljaka Arkadiusza Wrzoseka.

Iako još nije poznat tačan datum, Hari i Wrzosek će se ponovo boriti u 2022. godini Badr traži osvetu za ono što mu se dogodilo u septembru ove godine.

Čuveni Marokanac je tri puta slavo na pod Poljaka, ali zatim je došlo do nevjerovatnog preokreta. Wrzosek je poslao jedan high-kick koji je patosirao Harija i 36-godišnji borac je nokautiran.

ICYMI: Watch the greatest comeback of all-time now on GLORYfights.com

Posted by GLORY Kickboxing on Sunday, September 5, 2021

Tako je nastavljen njegov niz nevjerovatnih poraza u kojih je posljednjih pet godina imao četiri i svi su bili zaista bizarni.

Uvijek je imao rivale na konopcima, mogao je dva puta uzeti i titulu Ricu Verhoevenu, ali je dolazilo do velikih preokreta, što zbog povreda, što zbog ozbiljnih udaraca.

Hari ipak najavljuje Wrzoseka kao prvu žrtvu na putu prema tituli prvaka koja je još uvijek u vlasništvu Rica Verhoevena.

Borba bi se vjerovatno trebala desiti u februaru.

Top Komentari

Ecosport
Badr Hari se previše milovao sa Kristinom Gaynaldo, pa je dosta omekšao.
0 1
Zulfikar
U ovom mecu ce ga Hari razvaliti ali ce na kraju trece runde slomiti ruku I tako izgubiti mec. ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi