Badr Hari: Pokazao sam svijetu da sam najdominantniji borac

Ne odustaje

Badr Hari: Pokazao sam svijetu da sam najdominantniji borac

Edmir Škorić

Badr Hari se ponovo povrijedio u meču protiv Rica Verhoevena, ali nada se trećoj borbi.

Marokanac je bio blizu pobjede u subotu u nizozemskom Arnhemu, ali je opet nedostajalo sreće i povreda ga je spriječila da sruši Nizozemca.

Prvi put je u borbi s Ricom stradala ruka, a ovaj put je strala noga i to otprilike minutu nakon početka treće runde.

Ipak, Hari ne odustaje, najavljuje novi lov na Gloryjev pojas.

"Želim zahvaliti svojoj vojsci navijača na nevjerojatnoj borilačkoj noći. Bili ste nevjerojatni i ne mogu vam opisati kako sam se osjećao kada sam ulazio u ring u toj ludoj atmosferi. Bilo je jedinstveno i toliko sam ponosan što sam imao vašu podršku iza sebe", napisao je Hari na svom Instagramu te je nastavio:

"Možete vjerojatno zamisliti koliko mi je teško prihvatiti ovaj ishod. Pokazao sam svijetu da sam i dalje najdominantniji borac u teškoj kategoriji. Također sam potpuno siguran da ću dohvatiti taj pojas."

On se također zahvalio svom protivniku na sportskom potezu, ali poručio da svi budemo spremni jer će se vratiti.



Top Komentari

douglasssy
Ipak se ne piše nevjerojatno, nego nevjerovatno. Ipak se radi o bosanskom jeziku.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi