Badr Hari poslao nezaboravnu poruku: Iznenadimo svijet...

Marokanac spreman za povratak

Badr Hari poslao nezaboravnu poruku: Iznenadimo svijet...

Midhat Šljivak

Badr Hari sačekat će još neko vrijeme na povratak u ring.

Legendarni marokanski kickboxer trebao je 20. juna u Rotterdamu imati meč protiv Rumuna Benjamina Adegbuyija, ali je ovaj meč otkazan.

Iako je kao i čitav svijet dosta vremena proveo u karantenu, Badr nijednog dana nije prestao trenirati, a sada je odlučio da pošalje poruku pred povratak u ring.

"Protekla tri mjeseca su bila veoma stresno iskustvo i težak test za sve nas. Ovo sve vas je moglo probuditi i ojačati, zavisno od stanja vašeg uma i stava", rekao je Badr i nastavio je:

"Što se mene tiče ova situacija pomogla mi je da shvatim koliko sam fokusiran na ovo sve, koliku glad i ljubav imam za kickboxingom. Jedini cilj mi je iz ovog izaći jači nego ikad. Najbolji način je da iz dana u dan podigneš nivo rada. Blizu smo svjetlosti na kraju tunela, ovo je velika životna lekcija i iskoristimo je da iznenadimo svijet", poručio je Hari.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBGTwBAlKcM/[/instagram]

Badr je posljednji meč odradio 22. decembra prošle godine kada je poražen od Rica Verhoevena. Iako je u toj borbi dominirao, došlo je do povrede noge i pobjeda je pripala aktuelnom šampionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti