Beljo nokautirao Gruzijca, pa poručio: Samo nemojte sada o zastavama

Proslavio pobjedu s tri zastave

Beljo nokautirao Gruzijca, pa poručio: Samo nemojte sada o zastavama

E. Škorić

Evropski prvak po WBO kategoriji Mostarac Damir Beljo u Dusseldorfu je stigao do nove pobjede.

Beljo je boksao protiv Gruzijca Mindia Nozadze, kojem je nanio 17. poraz. 

Iako nije bio potpuno spreman, Beljo je silovito krenuo u borbu, a nokautom u prvoj rundi stigao je do pobjede. Kako je i najavljivao, odlučno je krenuo da što prije završi posao.
Gruzijac se ispostavio kao slab protivnik za Mostarca, koji je s tri zastave proslavio novu pobjedu i objasnio kako svaka od njih mu podjednako znači.

"Hvala svima i ne treba od ovog praviti bauk. Idemo dalje. I nemojte sad opet komentare o zastavama i svemu tom, uvijek je isto i ostat će tako dok god budem boksao, a i poslije u mom srcu... Zastava BiH je na meni jer to je zemlja u kojoj živimo, zastava Hrvata iz Bosne i Hercegovine (ne zločinačke organizacije, je u mom srcu i srcu mog naroda) i Ramska jer je to moja djedovina. Volim ovu zemlju, živili su mi tu djedovi i volio bi da žive i unicu i to sam rekao milijun puta", poručio je Beljo nakon borbe.

Top Komentari

Bosanski Gazija
Poserem ti se na sred te zlocinacke/teroristicke zastave! Jebo ti pas mater ti jebo! Picko ustaska!
6 33
Jaa
Jeli meni moze neko (neopranog mozga) objasniti kako jedan bosanski katolik ciji svi korijeni poticu iz Bosne moze biti Hrvat? Jesteli toliko glupi da mijesate vjeru i naciju? Prestanite vise sa tim nacionalizmom i postujte/volite onu grudu odakle poticete ili se laganini odselite tamo gdje mislite da pripadate, ali prvo ovog bosanskog katolika tamo (u HR) bi zvali glupim bosancem, zato vise manite se suplje i postujte grudu iz koje dolazite.
15 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi