Beljo se pobjedom vratio u ring

Nakon teže povrede

Beljo se pobjedom vratio u ring

Bosanskohercegovački bokser Damir Beljo sinoć se nakon teže povrede vratio u ring. 

Mostarac je u Dusseldorfu odmjerio snage sa rumunskim bokserom Mihailom Macoveijem, kojeg je pobijedio nokautom u drugoj rundi, a u izjavi za medije nakon meča zahvalio se svima koji mu daju podršku.

Dat ću sve od sebe kao i do sad i nadam se da će mi Bog podariti snagu da pokažem ono što znam.Svima hvala na podršci koju mi upućujete, dajte tu podršku jedni drugima i prihvatite jedni druge. To mislim na sav narod iz Bosne i Hercegovine. Za povratnički meč protivnik ne bi trebao biti nikakva opasnost, ali ipak ne želim nikoga potcijeniti i morat ću oprezno ući u meč", izjavio je Beljo. 

Podsjetimo, Beljo je u proteklom periodu pauzirao zbog saobraćajne nesreće i morao je odustati od borbe za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi