Bh. bokseri počeli pripreme za Mediteranske igre

Predstavljaju našu zemlju u Španiji

Bh. bokseri počeli pripreme za Mediteranske igre

E. Čaušević

Olimpijska planina Bjelašnica domaćin je reprezentativcima Bosne i Hercegovine u olimpijskom boksu. 

Bh. reprezentativci se spremaju da Bosnu i Hercegovinu predstave u najboljem svjetlu na Mediteranskim igrama u Španiji. Plavo-žute boje brane Elvir Šendro, Adem Fetahhović, Dašo Simeunović, Rade Tomić, Haris Mešanović i Džemal Bošnjak.

"Ulažemo mnogo truda kako bismo najboljim bh. bokserima omogućili optimalne uslove za rad i pripremili ih za izazove koji su pred njima. Nakon Bjelašnice na Zlatiboru očekujemo susret sa reprezentacijama iz regiona sa kojima ćemo imati sparinge te očekujemo osvajanje neke od medalja", poručili su iz našeg tima.

Dobrom rezulatatu kako svom tako i cijelog tima nada se i Elvir Šendro član BiH ekspedicije ne skrivajući zadovoljstvo što upravo on brani boje svoje države, jer kaže da je nastup na Mediteranskim igrama kruna dosadašnjeg napornog rada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi