Big Country se počeo spremati za Mirka Cro Copa

Veliki okršaj 25. maja

Big Country se počeo spremati za Mirka Cro Copa

Mirco Cro Cop i Roy Nelson će 25. maja tekuće godine odraditi veliki revanš u kojem će Mirko pokušati da se osveti Big Countryju za bolan poraz.

Mirko i Roy su se prvi put sastali krajem 2011. godine u Las Vegasu na UFC-u 137, a Nelson je slavio krajem treće runde nakon što je sudac prekinuo meč.

Popularni Big Country očigledno je počeo vrijedno trenirati kako bi bio 100 posto spreman da se suprostavi Mirku, a nekoliko video klipova sa priprema objavio je na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Roy Nelson je nešto duže od pola godine član Bellatora i do sada je odradio dvije borbe za ovu organizaciju. U prvoj je pobijedio Javy Ayalu, a u drugoj je izgubio od Matta Mitrionea. S druge strane, Cro Cop je u nizu od osam uzastopnih pobjeda.

Inače, borba između Nelsona i Filipovića bit će održana u Londonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi