Stravična scena uživo u programu: Poznati kečer doživio tešku povredu izvodeći performans

Slomio vrat

Stravična scena uživo u programu: Poznati kečer doživio tešku povredu izvodeći performans

Midhat Šljivak
Teme:

Stravična scena viđena je sinoć tokom poznatog showa SmackDown WWE federacije.

Poznati kečer Big E doživio je tešku povredu vrata tokom izvođenja performansa pred publikom s kolegom Ridgeom Hollandom.

Holland je nad njim izveo bacanje koje se vježba iz dana u dan, ali ovog puta je sve krenulo po zlu. Big E je pao na vrat i doživio je tešku povredu.

Odmah je bilo jasno da s poznatim kečerom nešto nije u redu. Ljekari su ekspresno reagovali i on je hitno prebačen u bolnicu.

Publika je naravno bila u šoku. Niko ne želi vidjeti ovakve stvare, a Big E je pozdravljen ovacijama dok su ga iznosili iz dvorane na nosilima.

"Ne mogu vam dovoljno zahvaliti na svim lijepim porukama koje sam dobio. Mogu mrdati ekstremitetima, ali su mi rekli da mi je vrat slomljen. Ne brinite, bit ću dobro. Hvala svima, cijenim podršku koju mi pružate", rekao je Big E.

Pravo ime ovog kečera je Ettore Ewen. Nekadašnji je igrač američkog fudbala, a visok je 180 centimetara i težak je 130 kilograma.

Top Komentari

amex
Cirkus veliki.. al jos su mi gori ovi sto taj isti cirkus gledaju!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi