Bivši UFC šampion tvrdi da bi LeBron James pobijedio Johnsona

Bisping nema dileme

Bivši UFC šampion tvrdi da bi LeBron James pobijedio Johnsona

M. Šljivak

Nekadašnji UFC šampion srednje kategorije Michael Bisping uvjeren je kako bi LeBron James mogao biti u rosteru najjače svjetske MMA organizacije.

Bisping je prije nekoliko dana odgovarao na pitanja navijača, a jedno od njih je bilo o eventualnoj borbi LBJ-ja sa nekadašnjim prvakom muha kategorije Demetriousom Johnsonom.

"Da li bi LeBron James pobijedio 'Mighty Mousea' u MMA borbi?", pitao je navijač.

Bisping je bez previše razmišljanja odgovorio 'da' i očigledno da Bisping ne smatra Mighty Mousea čovjekom koji može savladati Jamesa, iako je ovaj godinama bio dominantan u najmanjoj kategoriji UFC-a.

Razlog za nevjericu je očigledno činjenica da je LeBron mnogo veći od Johnsona. Sa 168 centimetara visine i 60-ak kilograma težine, Mighty Mouse je itekako u podređenom položaju protiv zvijeri od 203 cm i 113 kilograma.

Ipak, iskustvo borbe i vrhunske vještine su na strani Johnsona i svakako bi bilo veoma zanimljivo vidjeti njihov obračun.

Promo

Top Komentari

Hix
Zavisi u ciju stranu bi isao fight kad bi Lebron zgrabio sve bih vec bilo jasno al mislim da si mouse ne ni to dopustio i morao bi drzati distancu citav fight zbog visine te pokusati ga dobiti na podu i tjt
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi