Bokser uhapšen nakon što je pokušao ući na vaganje pred meč Wilder - Fury

Broner u lisicama

Bokser uhapšen nakon što je pokušao ući na vaganje pred meč Wilder - Fury

Midhat Šljivak

Poznati američki bokser Adrien Broner uhapšen je u Las Vegasu nakon što je pokušao ući na vaganje kojeg su MGM Grand Garden hotelu odrađivali Deontay Wilder i Tyson Fury.


Kontroverzni bokser, koji ima ogromnih problema sa zakonom u posljednje vrijeme, uhapšen je nakon što je odbio da napusti prostor poznatog hotela.

Broneru je MGM Grand zabranio ulazak u hotel. Nije poznato zbog čega je dobio zabranu ulaska, ali još je u novembru prošle godine dva puta izbačen.

Sada se ponovo pojavio. Odbio je ovog puta da samovoljno ode nakon čega je pozvana policija i Broner je završio s lisicama na rukama.

Broner je posljednji meč odradio prije godinu dana kada je poražen od Mannyja Pacquiaa, a u karijeri je na omjeru 33-4 uz jedan neriješen meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi