Brbljivi Conor u centru pažnje: Pio viski, vrijeđao Khabiba i napravio spektakl

Suočili se pred meč

Brbljivi Conor u centru pažnje: Pio viski, vrijeđao Khabiba i napravio spektakl

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor suočili su se sinoć pred borilački spektakl 6. oktobra kada će se u oktagonu naći jedan protiv drugog.

Nakon dvije godine McGregor se vraća borbama i odmah će napasti titulu koju drži Khabib, a sinoć su se ova dva borca po prvi put suočila.

Očekivano, sve je kasnilo 40 minuta, a Conor se pojavio sa flašom viskija kojeg proizovdi. Pričao je više nego ikad uz salvu uvreda prema Khabibu.

Oba borca su izmijenila nekoliko teških riječi. Naravno, McGregor je dominirao u 'trash talku' i konstantno je brbljao.

Također, Khabibu je ponudio i čašu viskija, iako zna da je musliman, a sve je završio riječima.

"Ne mogu da vjerujem da je na omjeru 26-0. Nikad nisam sreo amatera koji je neporažen. On je niko u svijetu borbe, apsolutno niko", istakao je Conor.

Top Komentari

Enchy
Raznijet će ga Khabib! I poslati u penziju...
37 4
mirsocomaga
posalji ga Khabibe u mezar poslije meca.... naravno prouci mu Fatihu na kraju meca...naprijed brate muslimanu....
29 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi