Nestvarna tetovaža na nestvarnom mjestu: Je li poznati borac pretjerao u iskazivanju ljubavi?
Foto - Instagram

Ortega poklonio tattoo Suzy Cortez

Nestvarna tetovaža na nestvarnom mjestu: Je li poznati borac pretjerao u iskazivanju ljubavi?

Midhat Šljivak

Poznati MMA borac Brian Ortega (30) odlučio se napraviti zaista nestvarnu tetovažu u čast svoje djevojke, borkinje Tracy Cortez.

Sjajni 30-godišnji borac je za Dan zaljubljenih istetovirao ime svoje djevojke, a izbor mjesta tetovaže frapirao je mnoge.

Ime Tracy uz malo srce sada stoji u unutrašnjosti donje usne i na tako je odlučio dokazati veliku ljubav koju posjeduje.

Dvoje boraca već su mjesecima zajedno, a nedavno su se uselili u svoj novi dom u Los Angelesu, gdje planiraju budućnost.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ-4pQ7l9Eo/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZLKm9ipsHk/[/instagram]

Brian Ortega jedan je od najboljih boraca perolake kategorije u UFC-u. Ima omjer 15–2-1, a dva puta je gubio mečeve za titulu.

Prvi poraz u karijeri nanio mu je Max Holloway 2018. godine, a u septembru je u sjajnom meču poražen od Alexandera Volkanovskog.

S druge strane Tracy Cortez je u nizu od devet pobjeda i na omjeru je od 9-1.

Top Komentari

MirzACM
Jel Suzy il' Tracy Cortez, odlucite se
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi